@ Hybo again

Japp såhär ligger de till, jag läre skaffa internet snart innan jag blir galen.. jag känner ett plötsligt begär av comunication och jag vill kunna lägga ut mina videos när jag vill, kunna följa folks bloggar - vloggar - skvaller på facebook och allt jävla skit som följer med ze net!

toooookiiiigaaa nutty blir mer tok ^^




orkar inte skriva mer men det kan finnas en risk för att jag snart skaffar internet.. vilket crapinternet som helst för jag blir som sagt more waka ho ho och det kan vi ju alla hålla med om att det inte behövs ^^


Pusshejje å See You on the OrganicNut Side xD'


(å btw, jag hade en helt jävla fab weekend mihi!)

No Interrrrnettttt foo shoo

Jaa nu händer de mina vänner! min kära dator lämnar Hybo's trygga vrå och kommer upp till det farliga läget i Ljusdalio :O Poor Poor computer, inget internet så långt ögat kan nå (ska dock fråga Benopz om jag får långa hans Dääänngl för att ladda upp Youtube-vids ^^)

Så nu vet ni de! No occasionally hangin Out på Msn för hä aint happenin. om inte nån vill ge mig 900 spänn till internet? inte? VA?! jag -Girig? skulle väl aldrig hända ^^ *fnissar oskyldigt*

GUUUUUDAAARS! fick precis ett MMs som jag blev lite blöt i ögat av ^^ gudars! gudars! gudars!


å aldri blire torsdag ;D

Se Ya On The Flipside!

gaaaaaaaaaaaah

Kan de inte bli torsdag snart? damn time dont move at all does it? ^^



See ya on The Time-OutSide

Long Time No See och flatdramehälsningar från Pride!

Väldigt längesen jag skrev nu -innan jag flyttade till min lägenhet -innan jag for till Pride -efter att jag är i stort behov av ett toalettbesök (häh)

Innan jag började pleta ner ord här så funderade jag "har jag egentligen nåt att säga?" har jag verkligen nåt som är värt att berätta, jag menar jag har ju varit på Pride och jag har ju gjort en massa trevligt men vete fan alltså.
Men nu ska jag skita i de och Here Goes damnit ^^

Som sagt, jag var ju på Pride och de var fullpackat (och förde mesta packade) med desperata flator och kärlekskranka bögar, men icke förakta för de mina kära vänner! Jag har träffat så mycke skönt folk att de är sjukt och de enda flatdramat jag varit med om är väl....*tänker* ---*tänker* inget faktiskt så min karma är väl great antar jag ;) (jag har däremot fått en jävla massa öl spilld på mig under veckan, inte ok)

Jag har också hängt en massa med min love Ella
(aint that the most straight lookin girl you ever saw? :D)

I vilket fall så var de hur mys som helst och vi käkade middagar och söp oss fulla på ett varsit glas rosé ^^(lol)
 
Pride is the shit och nästa år ska jag ge fan i att missa paraden (jäkla turister vi är, åkte fel i tunnelbanan haha xD), Jag ska dricka mer öl än vad jag får hällt på mig och jag ska gå på tjejfesten!

Vill tacka alla som jag hängt med också, de var skitröj och see you all soon again ;D


oooh, snart får jag besök med! Lookin forward to it foo shoo ^^


Pussshejje å see y'all on the Proud an Lovin Side!

NutzThaWakahoho

Drömmar, GarderobsFilosofi och Galenskap

RSS 2.0