Soundtrack Little Dragon - Twice



Det enda som fylls på i min disk är kaffekoppar och små grötskålar.
Uppenbarligen äter jag bara gröt och dricker bara kaffe.


Den här helgen kommer att bli redigt fin känner jag, ikväll ska jag och min strålande svägerska pimpla lite vin och snacka en jävla massa oväsentligheter, kommer nog att skutta in en till brud senare på kvällskvisten också om man har tur!

Imorgon blir det hangout med la familia först på ett baderi, pappsen har fyllt år så det firar vi med att se till att han badar! lortgubbe! haha eller njae, nåt slags spa-tjoff är de så de blir väl relax å kanske nån öl sen så ska vi ut å käka och då följer respektive ut också så då blir vi ju lite italiano. big familia på riktigt ^^
Sen ryktas de att öl kommer att dyka upp en gång till @ brorsans senare på lördagen, ska kanske investera i nån 3,5:a!

"och drack en massa alkohol, fantastiskt vad den damen tål!"

Ska ta det lugnt i helgen dock, den är åtminstone planen och jag är iofs som bekant kass på att följa planer men då vore de väl så då, go with the flow damnit och känn in bara!



Har en massa roligt för mig rent allmänt också btw, ska vara med på en utställning som hålls på Galleri Röda Kvarn (Facebook-sidan) som är mellan den 8 okt - 19 November so make sure to check that out :)

Sen ska jag sjunga in en låt som heter 2 kids and 2 jobs också för en snubbe som heter Niklas Karlsson Han som gjort text, musik och hela kankerullet so to speak och jag lånar bara ut rösten lite till låten som f.ö är jävligt bra så de ska bli fruktansvärt roligt!



Naj! nu ska jag göra en tavla till, har ingen aning om vilka jag ska ställa ut. Ska bli redigt intressant detta haha





See ya on the flipside

Soundtrack HiM - Killing loneliness



Det är snorkallt i min lägenhet, borde motionera elementen som det hette alternativt ringa till vaktmästaren.
Jag kommer troligtvis hellre att klä på mig mer kläder.

Förbannat fint det är ute idag, höstmorgon med sol.
Jag tror knappast det blir mycket bättre än så. Rent visuellt.


Måste hämta kaffe, kan fan inte skriva eller fungera utan de haha

och jag passade även på att klä på mig lite mer med en stickad tröjaktig grej, varm är den iaf även fast jag inte riktigt har nån aning om vilken kategori den är i.
Så kan de ju vara ganska ofta känner jag, man vet inte riktigt vad saker och ting är men det kan värma ändå.

Ibland glömmer jag bort alla dom saker jag älskar med att vara ensam, ibland önskar jag att den där personen som låter mig vara fri fast inte ensam skulle dyka upp.
Den där personen som jag tror att jag nånstans väntar på.

Jag blir så jävla uppslukad ofta också, helt totalt lost i saker och helt totalt manipulerad av stunden att jag glömmer bort senare och att sen ens finns, att något jag gör nu faktiskt kan ha en påverkan på framtiden eller någon, något eller vad man nu ser saker och ting som.
Jag tar obarmhärtligt lätt på saker också och är inte alltid så klipsk och tror att alla tar saker och ting lätt, det där bekanta känn andra som du känner dig själv.
Är väl därför jag är så jävla NAIV också, jag hatar ordet naiv f.ö
Naiv betyder för mig att man är dum, att man inte med ovilja utan för att man inte har förmågan att se världen som den är, utan man helt enkelt är för korkad för att se in light så att säga.

Jag väljer vad jag ser, jag väljer vad jag tar som problem.
Jag väljer att se världen i det ljus jag ger den.
Jag väljer att lita på människor tills jag får motsatsen bevisad för jag orkar inte att vara försiktig i mitt liv, jag har inte den tiden att vara försiktig och att vara ifrågasättande mot människors motiv.

Jag väljer vad jag lägger min tid på och jag väljer vad jag fyller den med, vilka jag fyller den med.
Jag väljer musiken som strömmar genom mig, vilket soundtrack jag lägger på mitt liv.

Jag väljer, alltid.



Ibland glömmer jag bara bort varför jag väljer att vara ensam.




See ya on the flipside

Soundtrack MASSY - it's Blood

Nu har jag bara en gammal version av låten på myspace tillgänglig... och... well...

När den dyker upp i nyversion lägger jag ut den här för helvete, det är min nya favorit-låt!!!

Ikväll hade MASSY spelning på Rosehills, jag och Marie var ju självfallet med som dom två dårarna vi är och spelade för glatta livet, sjöng en skvätt gjorde jag också och sen dansade vi, jävlar vad vi dansade, aldrig har en Söndag varit så trevlig.
Fan hela världen är på sin spets.

Jag kom och tänka på en motsägelsefull sak med, jag önskade att jag kunde vara lite halvfull jämt.
Innan du får psykbryt så missförstå mig rätt, man är ju onekligen en lite bättre version av sig själv när man är berusad, sett utifrån är det ju förvisso nästan aldrig så men förstå vad fint att alltid ha dom tankarna mot sig själv?

"Jag ser den där skitsnygga jävla sångaren se på mig och YES! [tänker jag] han tycker att jag är lika snygg som jag tycker han är!"

När, mina kära vänner tänker man en sådan tanke utanför spritens påverkan undrar jag?
världen vore nog inte på sin spets lika mycket in a bad way om folk började att vara lite mer orädda och snälla emot sig själva.
Nu räcker det


Det var fint att dansa, det var fint att ha spelningen ikväll. Vi blev dessutom bokade direkt efter vi spelat på ett nytt gig, i Uppsala! woohoo sirrö :D Vi blir inte rika men fan va lyckliga vi blir






Sanslöst fin kväll som jag avslutar med ett blogg-inlägg utan musik hä hä hä




Pöss för bövelen och försök att vara lite mer orädd, lite mer galen och glad in the life bitches!
(och nu gick jag emot min regel don't drink and write men skit samma vare, nåt ska jag väl ha ångest för imöra när jag har haft en grym kväll :D hoo hoo hoo)



See ya on the flipside

Soundtrack Ane Brun - The Dancer



Sånt här roar jag mig med att läsa ^^ Check out www.monika.nu för ditt, pretty fun I tell you ^^




Tiger/Tvilling


Denna impulsiva person behöver bra bromsar. När man kombinerar hetsighet med kvicksilvertendenser så får man väldigt smart dynamit. Denna individs fart och förföriskhet har en sorts generös kissekattliknande avrundning. Den är ganska nöjsam att beskåda. Men den är väldigt svårt att hålla fast.

Eftersom Tvillingen aldrig slutar att jaga hit och dit, från filosofi till nyhetstelegram, från projekt till kärleksaffär, är denna person redan injicerad med en stor dos raketbränsle. För att bygga på instabiliteten så skuttar den gulbruna Tigern vid sidan om, vars grundidé om sig själv är att han är extraordinär, borde bli vald till djungelns kung med en gång eller tidigare och kan du vara så snäll att flytta på dig så han kan sätta sig på tronen? Charm, magnetism och naturlig auktoritet blandad med Tvillingens föränderlighet bidrar till ett sorts välvilligt fartmonster.

 

Tiger/Tvillingar tar sig alltid känslomässigt vatten över huvudet. Deras längtan att betraktas som både vinnande och underbara kan driva dem till en önskan att utföra stordåd. Men det är helt enkelt inte nog att hitta på drömmar. Någon måste hålla sig i närheten när de kommer för att klippa biljetten. Tiger/Tvillingar har en sorts virvlande effekt igång hela tiden. Deras rastlöshet sticker ut från dem som små upp och nedvända pilar över hela huden, som säger "Titta på mig. Jag är Tiger/Tvilling. Är jag inte underbar? Imponerar jag inte på dig med mitt utseende, min hjärna?"

 

Det är bra. Sitt ner nu. Och för guds skull, tänk! Nej. Inte den sortens fladdrande tänkande, utan riktigt sunt planerande tänkande. Vart vill du egentligen komma? Vilket är ditt huvudmål? Hur kan du undvika alla dessa tillfälliga meningslösa mål som du gång på gång dras till? Tiger/Tvilling, du skulle bli kvar på bussen om där fanns någon som tittade på dig och verkade hänryckt av din aura. Tre hållplatser senare kanske du kommer ihåg vart du var på väg. Men då, eftersom du är så... äventyrlig, kanske du inte ens bryr dig om vart du var på väg, stannar på bussen och följer den till ditt nästa miniöde. Du är inte dum. Men ibland finns det inga ord för din dårskap.

 

Dåliga saker kan hända människor som inte lägger märke till munken och bara tittar på hålet i mitten. Och Tigrar födda i Tvillingarnas tecken är några av de bästa målen för olycka. De är inte bundna till jorden av någon annan verklighet än stunden, genombrottet, jackpotten, det fantastiska partyt, den sexiga killen i gången, damen i rött.

 

Naturligtvis är Tiger/Tvillingar förkrossande attraktiva. Man blir automatiskt fängslad av deras förföriska sätt och heta charm. Men så småningom, om de inte tidigt slår sig till ro med rutiner som kanaliserar deras energi och undervisar deras explosiva sinnen, så kan Tiger/Tvillingar bli väldigt arga på livet. När man är så naturligt tilldragande så är det lätt att flyta runt på en räkmacka. Men sedan då? Vad händer när du stöter på ett hinder i livet? Vad händer när din partner lämnar dig eller ditt barn blir sjukt eller du blir arbetslös? Vad händer då Tiger/Tvilling? Vart ska du gå och vem ska du charma? Ödesgudinnorna?

 

Nej. Du kan bara hålla på en viss tid med att söka dig från en plats till en annan, från ett förhållande till ett annat. Livet kommer så småningom att hinna ifatt dig. Då måste du ta konsekvenserna och du måste kanske till och med möta dig själv - ensam. Det är förmodligen inte din favoritsituation. Å andra sidan vet du att du alltid undvikit att se inåt. Men om du tog dig tid att tänka i förväg och använda en eller två av dina många talanger, så skulle du ha förmågan att förflytta berg. Du vet att du är stark. Men du är också lat. Du föredrar att värma dig i förförelse. Det, Tiger/Tvilling, är dumt och det vet du om.

 

 

Kärlek

Tiger/Tvillingens största stötesten i kärleksförhållanden är att engagera sig i människor vilkas tillbedjan Tiger/Tvillingen egentligen inte återgäldar. Han finner deras dyrkan av marken han går på oemotståndlig. Ja, det är egoistiskt. Men det är inte avsiktligt. Om han påminns om detta drag kommer Tiger/Tvillingen ödmjukt att erkänna att han inte alls är galen i Anna, men Anna älskar honom så mycket att det skulle krossa hennes hjärta om... Det där "om" dyker ofrånkomligen upp. Och sedan lämnas Anna att bebo Tiger/Tvillingens folkrika förflutna.

 

Tiger/Tvillingen behöver massor av utrymme. Han eller hon tycker om att gå på restauranger och visa upp sig på eleganta mottagningar och hotell av alla de slag. Han berättar ofta löjliga historier som du hört hundra gånger förut. Skaffa dig antingen öronproppar eller bit dig i tungan. Han vill inte att du ska komma in i spelet genom att säga emot hans berättelse. Man skulle vilja ge fler råd om hur man håller fast ett av dessa flygande tefat, men förmodligen kommer ingenting att hjälpa. De är ganska ensamma i livets trängsel och deras öde tillhör endast dem.

 

 

Passar med

Du finner lyckan med Hund/Väduren, Häst/Väduren, Hund/Lejonet, Häst/Lejonet, Hund/Vågen eller Häst/Vågen. Du är mycket attraherad av Drake/Vattumän, men en insiktsfull Hund/Vattuman gör dig inte besviken. Du gör bäst i att tappa bort Orm/Jungfrur, Orm/Skorpioner, Tiger/Jungfrur, Tiger/Skorpioner, Apa/Jungfrur och Apa/Skorpioner i folkmassan. Du bör avstå från Häst/Skyttar, Katt/Skyttar och Get/Skyttar. Slå dig inte ihop med en Orm/Fisk. De är alldeles för hala för dina klumpiga stora tassar.

 

 

Hem och familj

Ett regelrätt hem med familjeliv och alla sina dagliga rutiner och sysslor passar inte riktigt ihop med Tiger/Tvillingens längtan efter rörelse och upplevelser. De har ofta en dramatisk inredning draperad med spets och volanger, eller madrasserad med mattor från golv till tak med fjärrstyrt ljus och spegeleffekter. Tiger/Tvillingar kan vara fantastiskt dramatiska.

 

Som föräldrar är de mycket kärleksfulla och varmhjärtade. De uppmuntrar sin avkomma att göra vad helst som tilltalar dem och gör nästan vad som helst för att deras barn ska bli ordentligt skolat. Tiger/Tvillingar kommer bra överens med barn. De är extremt spontana människor. Du kommer ofta att se en Tiger/Tvilling-förälder verkligen "leka" med barn. De blir inte uttråkade i sällskap av små människor och njuter naturligtvis av all extra uppmärksamhet som de kan få.

 

Tiger/Tvilling-barnet behöver strikt kontroll över sin böjelse för att gå i sicksack. Om du som mamma eller pappa till denna person försiktigt kan driva fram någon grad av självdisciplin, så kanske denna individ har en bättre chans till en sorts normalt liv. Tillrättavisningar, regelbundna sovtider och timmar med tandborstning, utegångsförbud och liknande är viktigt. Om du har tålamodet så har ditt Tiger/Tvilling-barn talangen.

 

 

Yrke

Snabb och energisk, Tiger/Tvillingen är född med förmågan att anpassa sig till nya situationer i en handvändning. Denna person lever sitt liv snabbt och går vidare till nästa mål utan mycket väsen över det förra.

 

Ovanligt öde är det bästa med att vara en Tiger/Tvilling. Som chef är han hopplös. Som anställd också. Denna person är ett original. Man kan inte räkna med att han kommer i tid och går vid ett visst klockslag. Han hatar rutin och utför en hel del gymnastik, både fysiskt och psykiskt, för att komma undan den. Tiger/Tvillingen lyckas alltid när han minst väntar det. Som en blixt från klar himmel kommer turen.

 

Tiger/Tvillingar passar bäst på jobb som de tänkt ut på egen hand. De tycker om rörelsefrihet. Ge dem en väska full av välluktande tvål som de ska gå runt och sälja och de kommer att ha sålt alltihop inom en timme. Tiger/Tvillingen är en utomordentlig kommunikatör. Problemet är att Tiger/Tvillingen, på väg tillbaka för att ge dig vinsten, mycket väl kan stanna till i en läderaffär för att köpa sig själv en bättre väska, så att han blir mer attraktiv nästa gång han ger sig ut för att sälja. Det är ett dilemma.








Well, allt stämmer väl kanske inte med tanke på att jag är en överanalyserande kärlekskrank men ändå obstinat självutvecklande jäkel men mångt å mycket så ärä ju like a glove måste ja säga haha xD
För en attention whore är ja ju allt! hoo hoo xD



See ya on the flipside

Soundtrack Looptroop Rockers - On Repeat



Den här låten förklarar bäst diskussionen jag drömde att jag hade inatt.

Personen ifråga som jag diskuterade med tyckte att Jimmy Åkesson var gud och anledningen till att han var gud?
Jo de var för att personen tyckte att han var trevlig. Det var argumentet.

Man har fan brunnit upp för mindre





See ya on the flipside

Soundtrack Signe Tagg - Craving for Cravings



Det här med pengar är ju alltid lika intressant, vad är det som driver människor, att må bra eller pengar?
Mår man bra om man har pengar?
Blir man lycklig av pengar?

Vissa människor säger ju att man blir lycklig av pengar, jag anser att det är bullshit just med tanke på att det isf skulle kunna bota vilken depression som helst.
Ge en deprimerad person pengar och se på fan så lär dom grejerna människan mår dåligt över fortfarande finnas kvar.

Säg då att vi har en vanlig människa, renodlad vanlig människa som är relativt nöjd med livet, har ett ganska ok jobb, har ett ganska ok boende, har fina relationer osv.
Ge den människan pengar, vad händer då?

Då får den människan allt alla människor (läs gärna detta i slowmotion) ööönskaaar siiiiig. Frriiiiiheeeeet

Eller vart vill man komma med alla pengarna, vad önskar man sig?
Materiella saker kommer du ju köpa upp och du kommer antagligen att märka att du slutar vilja ha saker (om du inte fixar ett shopping beroende men de kan man ju knappast se som en fördel oavsett om man har alla pengar i världen)

Vad är ens definition av rikedom för de första?

Jag tänker som många andra gör, om man var snor-rik så kunde man göra precis vad man vill.

NEWSFLASH! De kan du göra ändå, göra precis vad du vill.
Precis exakt nu i detta ögonblicket gör du just de, det du vill.
Jag antar att ingen magisk kraft har tvingat in dig på min blogg och om du tvingar dig själv av nån outgrundlig anledning till att läsa ber jag dig vänligt men bestämt att sluta läsa nu och göra nånting annat som du tycker är fint istället :)

Man kanske vill sluta oroa sig över räkningar och ekonomi?
Är det inte bättre då att man jobbar på sitt tankesätt angående pengar undrar jag, det sitter kanske inte i hur mycke pengar man har utan hur man ser på dom och framför allt hur man spenderar dom.

Om folk bara visste hur lite mat en människa kan leva på men ändå va nöjd och belåten så skulle vi nog inte behöva ha den här överproduktionen av mat.
Jag menar allt handlar om prioriteringar i slutändan, prioriterar du cigg och en chipspåse i veckan och har en jävligt kass inkomst så får du fan leva med att tycka att det ekonomiska är jobbigt.

Än en gång, det är valet.

Skulle man verkligen må bättre om man hade hur mycke pengar som helst som man kunde lägga på chips och cigg? Dricka och godis? Pizza eller hamburgare?
Please do stop me för alla dom här grejerna är onödiga saker och inte så jäkla billiga heller, eller har jag fel?

Prioriterar man dom här grejerna så prioriterar man ju per automatik bort välbefinnande, money or no money.

Jag är ju som sagt en människa som inte är styrd av pengar, blir inte motiverad av att tjäna pengar heller för jag anser det mer som ett onödigt ont.
Lite som att det är en religion som alla människor fastnat i, eller en sekt.


Ge mig fler argument till varför pengar gör en människa lycklig?


Makt? Man är nog en väldigt liten människa till att börja med om man söker efter makt, helst makt genom pengar, är ju knappast en "With great power comes great responsibility"


Jag tycker man ska sträva efter att vara lycklig via att ändra på mönster som man kanske skapat, ändra på tankar som riktar sig fel och genom att göra det man vill och inte tvinga sig själv till en massa "borde vara" eller "borde göra"-situationer.
Sen när man är lycklig kan man för all del införskaffa sig ruskigt mycke pengar men don't dare to say to me att pengar gör en människa lycklig för det är jag helt övertygad om att dom inte kan. (alla kändisar ser ju alltid så ruskigt lyckliga ut också menar ja...)




See ya on the flipside


With great power comes great responsibilit

Soundtrack Corey Smith - Technology



Avvänjning dag 1

Jag diskuterade härom dagen med en väldigt vis kvinna som råkar vara min mor (gen överföring - check!) och vi pratade lite om kommunikation, det här med kommunikation är väldigt fint att ha i sociala sammanhang, i ett förhållande eller i problemsituationer men att ständigt vara tillgängliga -FÖR ALLA är nog inte speciellt bra and/or fint.

För inte speciellt många år sen (definitionsfråga som kommer med åldern) så var det inte standard att ha mobil och ännu mindre år sen så var inte facebook the shit exempelvis och då fungerade världen ändå, man hade kontakt med varandra och det där med att bara kika in och hälsa på hos någon fanns fortfarande.
Om man bara kikar in hos nån nu så vete tusan om den människan skulle uppskatta det, vilket är jävligt beiget för lite förvåning i vardagen skulle nog dom flesta må rätt bra av, bryta mönster lite :)

Jag tänker också vilket jävla bekräftelsebehov det måste skapa, att alltid synas, att alltid kommentera vad folk gör och det borde rent krasst skapa ett kontrollbehov hos många också.
Tänk folk som surfar runt på facebook och "håller koll" på folk, går tillbaka i historiken och har satt detta i system.

Det finns folk som rensar sina walls bara för att folk verkligen håller koll på dom annars, är de bara jag som tycker att detta låter sjukt?

I vilket fall som helst så har jag insett att min mobil är the devil! och jag ska avvänja mig, jag ska respektera min tid så pass mycket att jag inte kommer att vara tillgänglig för alla 24/7 och igår var alltså dag 1.

Babysteps people! babysteps!
Jag var ut på promenad och lämnade mobilen hemma och inatt så stängde jag av den!

wooo wooo woooo

Nejmen på riktigt, varför ska jag alltid vara tillgänglig för? Vilket egentliga syfte fyller det?

Jag behöver inte vara först med att veta en nyhet, om det hänt någon nåt så kommer jag att få reda på de ändå och risken är verkligen minimal att någon skulle ringa mig som första person om det är kris.

Dessutom så smsar folk nästan jämt innan dom ringer och frågar om det är ok att ringa ändå så man kan lika gärna svara på det smset senare. (det tyder f.ö på att man har rätt fina vänner som respekterar ens tid så då kan man fan börja respektera sin egen tid också tycker jag)



En annan frihet jag söker är att ta bort stressmoment och teknologi är fan ett stressmoment, jag kollar ju inte på tv så en bit på väg är jag väl redan hähä

Wish me luck!




See ya on the flipside

Soundtrack Fleetwood Mac - Landslide



Vad man bygger sitt liv runt kan variera, för mig har det alltid varit mig själv.
Jag bygger mitt liv runt mig själv helt osjälviskt, bygger för att jag ska klara av allt som slängs emot mig och bygger för att kunna finnas, för att finnas, känna lycka och för att kunna ta emot människor som betyder mycket för mig om dom skulle halta.

Jag har så jäkla många människor runt omkring mig som får saker slängda på sig och ibland tror jag att jag inte riktigt kan se eller orkar se andra för jag har så mycket själv, så många tankar som behöver få komma ut. Så många idéer som behöver växa sig stora och väckas till liv, problem som sätter sig i axlarna och gör att dom spänt drar upp sig emot min hals och gör att jag inte kan andas.
Dom här sakerna är jag medvetna om vilket gör att jag låter mina idéer ta rot, jag slänger ner mina tankar på papper och sätter ibland musik till dom, jag stannar inte på ett ställe som gör att mina axlar värker utan jag slappnar istället av och släpper det. Släpper det onda och tar ett nytt steg som känns mer rätt.

Ibland märker jag att mina axlar lik förbannat drar sig uppåt men jag tvingar dom till att slappna av, jag vill ha mina axlar till människorna jag älskar så dom får fan lov att göra som jag vill :)

Man kan aldrig ta över någon annans skit men man kan vara en axel som starkts hålls uppe av att man byggt runt sig själv, av att man tagit sitt liv till det absoluta, att man har sett sig själv och att man är sann.
Att man känner lycka och kan hålla sitt huvud högt med stolthet över att man tar hand om sig själv.

Att man lever sitt liv som man borde.


Jag vet inte vart jag ska, jag vet inte vart jag hamnar men jag vet vart jag är.




See ya on the flipside

Soundtrack Radical Face - Along the road



En bra dag kan vara en dag då man känner sig tillfreds, en bra dag kan vara en dag då man känner ett lugn som inte kan försvinna av någon händelse i hela världen, en bra dag kan vara en dag då du känner att allt du gör är bra och att allt som är du är just de, bra.

En bra dag kan vara en dag då du ser allt i ett nytt ljus eller faktiskt ser allt i det ljus det är förtjänt av.
En bra dag kan vara en dag då du känner dina känslor i dina fingrar och du får ett rus.
En bra dag kan vara idag.

En bra dag kan vara då du för första gången öppnar ögonen på riktigt.
En bra dag kan vara en dag då du känner din passion och följer den.
En bra dag kan vara en dag då någon annan ser dig som du vill att dom ska se dig.
En bra dag kan vara en dag då du finner det du söker.



Jag äter ost idag. Jag äter ost och jag målar, det för mig är en ganska fin dag :)
Jag kan inte skryta med att jag funnit något jag sökt efter men jag kan inte skryta med att vara tomhänt heller, jag känner ett lugn och jag känner att jag är påväg någonstans som känns bekant men som ändå är nytt.
Jag är påväg till att vara tillfreds och jag är påväg till att kunna andas min passion. Eller iaf lugnet, det betyder nog mest att vintern är påväg för det är då jag hittar det. Lugnet, en slags frid jag aldrig känner annars.

Livet är jävligt fint bara man ser signalerna, bara man följer känslan, lyssnar till det och vågar agera.

Vågar leva





See ya on the flipside

Soundtrack - The Sound of Gentle Rain


Jag drömde om ett hus, en fest och en man.

Jag gick där ifrån det, till det lugna. Han följde efter mig och frågade vad de var jag ville.
Ville jag prata med honom ifred? Ville jag berätta en hemlighet eller ville jag kanske ha en kyss av honom?

Det enda jag ville var att berätta att jag träffat honom förut.

I huset är det en fest, den är livlig och full med affärsmän i alla dess former, -Hans ansikte är det enda mjuka av dom men han är också den flyktigaste- diskussionerna pågår för fullt och nya affärsplaner formas och en trubadur spelar när jag är påväg där ifrån.

Jag har bara hamnat där av ren slump, jag åkte förbi och insåg att jag hade varit där och träffat honom tidigare.. jag ville bara berätta det.
Jag går och blir stoppad i dörren av någon hödljudd människa som ropar på mig att "Linda! Det här måste du se!"
jag svarar att jag ser där utifrån också, går ut på verandan och ser en hop med människor där med, alla håller ett glas i handen och pratar ivrigt.

Jag går nerför trappan och ser att bakom allt -bortom allt- skymtar en dunge, i den ser jag ett berg bortom en massa vatten. Jag går över vägen som ligger bortom gräsmattan, ställer mig under ett träd och förundras.
Det är nästan som en gång av träd, den är ganska spridd och har hamnat lite som den velat och hela tiden bortom så finns det där vackra, han tar min hand.
Han har sett när jag gått och skyndat efter mig, han drar mig lättsamt igenom gången med dom där små träden och plötsligt sitter vi på vad som en gång måste ha varit en gammal läktare.
Den är liten med kanske sex små bruna bänkrader i gammalt trä som stått ute och blivit sådär gammalt som bara trä kan bli utan att gå sönder.

Vi sätter oss längst upp och han frågar mig vad jag vill.
Vill jag prata med honom ifred? Vill jag berätta en hemlighet eller vill jag kanske ha en kyss av honom?

Jag vill bara berätta att jag träffat honom förut.


Han kommer ihåg mig, vi träffades väldigt kort men han kommer ihåg mig.
Jag har lent trä under mina fingrar.


Jag ville nog ha den där kyssen men jag hinner vakna innan dess






See you on the flipside

Soundtrack Bonnie "Prince" Billy - Another Day Full Of Dread



Vaknar upp, klockan står på 05-nånting

Jag kan inte känna att det är möjligt nånstans att somna om vilket måste betyda att jag är pigg fast jag inte känner det heller.
Det ena utesluter det andra kan man tänka sig, om det inte är på ett sätt är det på ett annat.
Mellanting har jag svårt för även fast jag oftast befinner mig där själv, emellan, between the lines har jag ju skrivit förr.

Jävlar va bra den här låten är :)

Jag tycker om tillstånd, då man hamnar i något som är lite obeskrivligt -något som man inte riktigt känner.
Är jag trött eller är jag pigg?
Är jag glad eller likgiltig?

"I like to have a good time, any of my friends will tell you"

I ett icke-tillstånd egentligen när man inte är nånting och inte känner något utan orden mer bara rinner ut på tangenterna och får finnas, får hamna där dom hamnar utan att kanske ha någon logisk tyngd.
När man är så basic som man kan vara, detta händer mig vid två tillfällen.
Nature bitches, nature! När jag får sitta på ett makalöst för mig vackert ställe och bara andas

Musik, sån här musik.
Den som tar mig nånstans fast den håller mig kvar och den får som mig att känna och inte känna, att icke existera och få orden att växa fram vilket egentligen resulterar i att jag finns ännu mera, att icke existera resulterar i existens.

ologiskt skit gillar jag också :)


So I become more lively
To bury all of the ugly

låter också som en bra beskrivning


Kan inte släppa hur jävla bra den här låten är, folk med bra musiksmak gillas också ^^




See ya on the flipside


Soundtrack Signe Tagg - These Lies



Vedervärdiga bitterhet, jag är så sanslöst bitter och less för tillfället.
En riktigt pärla att umgås med skulle jag vara nu.

Du vet såna gånger när man verkligen stör sig på allt, helst av allt stör man sig på en katt som vägrar att lämna en ifred och som hoppar upp på badkarskanten gång på gång även fast du buttar ner henne och det enda som fungerar är att total ignorera kattfan i väntan på att hon helt enkelt ska ge upp å dra.
Påföljden av detta är att man har dåligt samvete när störmomentet försvunnit och man lugnat sig lite.

Nu är jag lite mindre bitter. bara lite.


Jag mår fan dåligt, jävla illamående som vägrar att dra iväg, trött som ett as är jag också.
Spelar ingen roll hur mycke jag sover heller, fullmåne inatt. Månne det vara svaret?
En kan undra.
Jag är dock en hypokondriker utan dess like som faktiskt måste hålla mig borta ifrån 1177 för att jag diagnostiserar mig till den ena och den andra ovanliga sjukdomen efter varandra.

I skrivande stund har jag inte bara ADD å en släng av asberger och cervikal rizopati, jag har dessutom nåt så ovanligt som Bechterews sjukdom och jag får ständigt för mig att jag har en jungfrufödsel på G haha xD
hur man nu kan tänka sig en graviditet som sjukdom får ni undra på själv, hypokondrisk är jag iaf.

Som jag sagt förr, hur fan kan folk läsa till läkare? Fan jag skulle bli galen eller mer galen?
aja, sånt här är kanske såna saker folk tänker på men inte delar med sig av men jag är ju som bekant dålig på de där inte göra-sakerna jag, min asberger som gört antar jag.

Nu ska jag sjunka ner i badet igen och hålla andan under vattnet en stund.
Jag älskar f.ö att bada så jag blir lite gladare för varje sekund som går ^^




See ya on the flipside

Soundtrack Anna Ternheim - Bring down like I



Ibland så kan jag fundera lite grann hur min hjärna fungerar, fint också att man ska ha den funderingen om funderingen. Känns lite som den där snorunge-datorn i resident evil all over again, lite ensidigt och lite som att hjärnan motarbetar en för att man inte ska komma fram till svaret för att svaret handlar om den.

Det jag egentligen tänkte skriva om var dock inte hur jag på bästa sätt ska få er alla att tro att jag är schitzofren eller åtminstone oerhört paranoid utan om tanken på att jag gör någon illa fast jag inte har något med något att göra etsar sig i mig, vet inte om detta har med medberoende att göra eller om jag faktiskt är paranoid hehe
Men det är rätt otrevligt så jag ska försöka att frigöra mig ifrån det där för som sagt, jag har fan lärt mig att inte ta ansvar över allt å alla under det här året, lärt mig att jag inte kan påverka eller hjälpa nån utan att allt ligger hos personen ifråga.
Detta är mitt skit, detta är ditt. Och en väldans många punkter där efter.

Jag vill dessutom inte sätta mig själv i en offersituation för det är jag alldeles för klok och stolt för, hela världen är ju faktiskt oftast med mig inte emot mig :)
Jag känner dock att jag pratar i dubbel bemärkelse då jag önskar att fler kunde tänka på det här sättet, inte alltid fråga sig varför allt går emot dom utan fråga sig vad dom kan göra när saker är svårt.

Alla befinner sig i skit, för de mesta faktiskt. Det beror bara på hur dom definierar skiten.
Jag vet nån som lever sitt drömliv men ändå mår dåligt, varför vet hon nog inte
Jag vet en som super så fort den får chansen och mår ganska bra med det för den ifrågasätter inte
Jag vet en familj som verkar ha allt men som antagligen är rätt dysfunktionell egentligen
Jag vet dom som harvar igenom sina liv på jobb som dom hatar men fortsätter för
"man ska vara glad för att man har ett jobb"
Jag har sett en person som har varit rörlig sitta still men ändå så ler hon


Jag själv tycker att det är förjävligt att jag har disk och det är mitt största problem här i livet men många av er vet att jag skulle kunna se mycket värre på livet i övrigt men jag väljer att inte göra de, för det är den kraften jag har.
Även fast min hjärna works in mysterious ways ibland hähä

Om man inser hur viktigt det är att göra det man vill så finner man lycka, det är jag helt övertygad om.
Om man dessutom försöker låta bli att ha dåligt samvete för att man gör som man gör och försöker att stänga ute rösten om hur man är en jävla lyxunge som är lat och som alltid säger upp sig är en helt annan historia.

Två sidor av mynt men för att bli lycklig står jag ut med att människor inte förstår alla gånger :)





See ya on the flipside

Soundtrack Johnny Cash - Hurt



Det finns vissa saker jag gör för att bevisa något, det finns vissa saker jag gör för att göra mig själv lycklig, det finns vissa saker jag gör för att jag är övertygad om att det är rätt, vissa saker gör jag bara för att jag vill men vissa saker gör jag bara för att göra mig själv illa.

I en strävan emot fullkomlighet så stöter vi på hinder
Vissa av oss bygger dom

lite för att bevisa något, lite för att testa om man är lycklig och lite för att se vilken motivation man egentligen har men mest av allt är de för att det känns nog sådär våldsamt bekant.


Du söker frihet med alltet men kom ihåg att den största friheten är att vara sig själv..
..läste jag nånstans


Vad är allt värt om jag inte är sann emot mig själv och om jag går emot något så grundläggande?



Jag drömmer mardrömmar, jag sover hela nätterna men vaknar ändå och är helt slut.
Det här fenomenet har inte dykt upp på ett halvår, undra varför?
Ser man kanske ett mönster?

Jag har varit sann emot mig själv de senaste halvåret och har därmed varit tillfreds och jag tror att jag har bevisat för mig själv klart att detta inte är det.





See ya on the flipside


NutzThaWakahoho

Drömmar, GarderobsFilosofi och Galenskap

RSS 2.0