Soundtrack Chely Wright - Hang out in your Heart



Sitter härmed med en kopp kaffe och en rostad macka som smakar förvånansvärt lite, sköljer ner den med kaffet för jag är inte speciellt sugen på att äta egentligen men ni vet ju hur man säger!

Fruuukosten är dagens viktigaste mål och utan frukost så blir din dag ett rent helvete!

Kanske inte egentligen, jag föredrar ju att vakna och sitta och göra ingenting alternativt mojsa runt till lunch-tid å då äta frukost men rent tidsmässigt funkar det inte så nu ska jag ändra den vanan (som jag vägrar att inse att det är en ovana xD) och börja äta frukost direkt, hutlöst mycke kaffe kommer som på köpet men de är i sin ordning ^^

Ska iväg till Järvsö idag, vet inte riktigt vad som händer idag på praktiken mest för att jag inte alls kommer ihåg vad Maria sa, nåt om skuggor och döden så det blir nog fint :)



Nu råkade jag komma åt nåt jävla skit så halva texten jag skrivit försvann så nu blev jag sur och orkar inte skriva nå mer :S

skitpissdatorifrånkukhelvetesrövhålet



lite censur har man ju allt, vi bor ju faktiskt i Sverige (tänker tillbaka på sönderklippta Silverfang med hela hjärnan suckandes)
dock klipps de kanske inte så mycke nu för ti'n med vad vore en blogg om man inte slängde in lite allmännt hat gentemot något som faktiskt är rätt fint och bra egentligen?



neeejj nu ska ja ut me hunn!



See ya on the flipside



Soundtrack Krezip - All My Life



Nej såhär får det inte bli varenda jäkla gång, vill bara radera allt i min närhet, trycka på delete och existera i ett tomrum som andas frid.
Hatar verkligen det här, it has to be a better way..


Det bara brister, käppar i hjulet och jag står stilla. kan inte röra mig framåt utan står och trampar.
Jag kan inte vara där jag vill vara, jag är fast här i det här sunkna jävla hålet med en massa skit jag bara vill glömma och aldrig se tillbaka på eller bli påmind om.
Vill inte se raderade människor från förut, vill inte höra om deras jävla liv, vill inte lägga energi på småaktiga människor som bara är ute för att förstöra och såra, vill inte vara som dom. vill verkligen inte vara en av dom...


Jag såg en film igår, den gick ut på att världen endast skulle bli en bra plats av att hela mänsligheten skulle dö ut för att inom oss alla finns hatet, det mörka som gör oss till egoistiska varelser som endast ser till oss själva och som verkligen är ute för att göra andra illa.
Det som är det absolut värsta är att jag faktiskt tänkte "ja, så är det nog"
Därefter tänkte jag -när blev jag så bitter?

Gamla vänner har jag tappat, bara försvunnit och jag tror att det beror på mig men jag vet inte varför.


Har jag verkligen förändrats så mycke?
Jag tror det och till det sämre.

Jag är trasig. trasig trasig trasig.



När sånt här händer och jag står kvar på samma ställe så känns de som att jag tar ett steg bakåt vilket indirekt betyder att jag tar ett steg ifrån henne.
Ifrån oss.

Hon som gör att jag faktiskt känner mig lite hel kan jag inte vara hos, hon liksom håller mig samman och får mig att se det fina.
Man kan väl säga att hon lyser så starkt att skuggorna i mig blir väldigt små, nästan icke existerande.

Jag är så jävla ledsen och frustrerad, vad i helvete ska jag göra?







See Ya On The Flipside


Soundtrack The Doors - The End



Dagen efter idag, inte efter storbråket -inte efter fyllan, inte efter den första kyssen -inte efter det plötsliga avskedet utan avskedet som var väntat.

I said farewell to vad som det känns som en gammal vän igår, ODD.

"ligger i garderoben, sover"

För att tala klarspråk och inte vara så jävla sentimental så hade vi våran sista föreställning igår!

Det känns jäkligt tråkigt, lite upplyftande för att man kommer ur galenskapen på ett sätt men de känns nog mest tråkigt tror jag.
Det är ju jävligt uppfriskande med galenskap också och jag har väl aldrig undrat så mycke på meningen med livet som jag gjort genom den här processen.

Vilket är bra men vad säger ni då? Vad är meningen med livet?






(ovan är mellanrum så du kan tänka på meningen med livet ;D)
Det är f.ö inte ofta jag lyssnar på en låt medans jag bloggar som håller hela blogginlägget som denna låt gör, 10 min pure awesomeness :)
Det skulle jag vilja ha med mig i min musik, våga lita på att det är bra och göra dom lite längre, all min musik ligger väl på en två minuter som det är nu.
Har iprincip aldrig stick i mina låtar, inget mellanspel utan jag ruschar mig igenom dom som att jag är rädd för att dom som lyssnar ska tröttna på engång, att det liksom tråkar ut dom...
Jag borde verkligen jobba på mitt självförtroende som musiker heh



Nope nu har jag slut på skit (som jag uttryckte mig så fint på FB) att skriva om ^^





See ya on the flipside!

Soundtrack Weezer - My Name is Jonas



härmed skriver jag ett inlägg för att Yo-hann ska ha nåt att läsa imorgon, i hennes förtröstan så har jag inget att skriva om men kommer nu att fortsätta med ordbajseri denna gång och inte fylla ut inlägget med random bilder.


Ordbajseri var det ja.. Uppslagsorden Skit, Spillning, Fekalier och Bajs fast med ord.

(jag fick f.ö upp en massa inspirerande bilder då jag googlade just bajs, you should try it. verkligen fint -_-)


Jag kommer härmed med lite information om vad jag vill ha, så vänliga själar se hit och skänkt en slant till närsta brevlåda. hittar ni rätt adress att sätta på kuvertet så är de ment to be så att sägera xD

1. en massa massa tatueringar
2. en helt perfekt klänning till Johanna och Stjärnans bröllop <3
3. en fin lösning på djur"problemet"
4. en reboot på min hjärna just nu ^^
5. en teleportör så jag kan fara till min älskling ;D

Det kommer bara att bli mindre och mindre realistiska önskningar snart så jag slutar på 5


Här kommer en liten lek som du kan roa dig med Yo-hann xD

fiiiirst off så ska du få ett uppdrag, du ska dricka så mycke vatten så att du måste gå på toa två ggr på en timme.

medans du dricker vattnet (drick lite kaffe också för de är ju vätskedrivande) så kan du fundera på dom här frågorna och svara i en kommentar.


1. om du fick flyga på en dammsugare till vilket land som helst vilket skulle de då vara, beskriv också resfärden och varför du just väljer det landet.

2. Om du fick bli kung över ett land vilka lagar skulle du ha som dom tio viktigaste?

3. vilka invånare skulle du ha som livvakter i det landet och vad för språk skulle dom tala? (bara livvakterna alltså, dom andra invånarna kan gärna tala ett helt annat språk)

4. Om du måste dricka en sorts drink tills du spyr vilken drink skulle de vara? motivera ditt svar.

5. Om du skulle resa till jordens inre och se vilka dinosaurier som bor där skulle du då ta med dig tandpetare eller tandtråd?

6. och som avslut. Pest eller kolera. Vad skulle du välja, att för resten av ditt liv behöva säga stjärtfillifjopp varenda gång som inledning då du är på arbetsintervju eller säga "nej men shit jag trodde faktiskt du var snyggare utan kläder" varenda gång du är påväg att få till de?



Å nu är jag trött och orkar inte skriva mer ^^
plus att jag inte har några armar sååå


See ya on the flipside!

Soundtrack Jason Mraz - Geek In The Pink



Long time no see bloggera, tänkte att jag faktiskt skulle uppdatera den här nån gång in aa while så nu är det en sån gång.

Kom på att jag inte hade nåt soundtrack in mind också så nu har jag varit runt och letat i min lilla speciella mapp där jag har lite förslag till inlägg, seriöst eller hur ;)
MEN på grund detta så har jag helt glömt bort vad jag tänkte skriva om i första hand haha, skräll så atte





så då får ni lite random bilder out of me life




Utedag med mina favvooosar ftw, Diesel är en frysfis haha





Teater en massa massa, järvsö imorgon nästa gång, kom dit vetja :)






ny mobil? verkar lurt ^^





Världens bästa flickvän <3






väldans kort hår igen :)





See ya on the flipside ^^

NutzThaWakahoho

Drömmar, GarderobsFilosofi och Galenskap

RSS 2.0