Soundtrack - Rapports jingle

Tillåt mig att vältra mig i ett träsk av egenkärhet och fjortisfniss, jag har varit med på rapport och snackat acceptans för hbtq-samhället!

Sug på den jawbreakern en stund :D haha jag trodde fan inte att dom skulle ha med mig men så blidde re visst och jag svär i tv också! oooj ooooj oooj, är man norrlänning så ä man ;D (tänk in skogsmulle-dialekt nu också då)

http://svtplay.se/v/2087075/rapport/25_7_19_30

se själva! jag som är en attentionwhore utan dess like och som dessutom aldrig varit med i tv blev lite överlycklig haha :D

nu ska jag göra rent ugn och sen snarka lite kudde ^^


See ya on the flipside!

Soundtrack Carolina Liar - When You Are Near

Den här låten säger ju iofs allt som behövs säga men för att förklara lite så var jag inte medveten om att du läste min blogg längre, jag har slutat att läsa din för att det gör för ont.

Du påminner om allt jag vill komma över och det dyker upp när jag inte ignorerar de, därav mitt eget plågeri med information.

I can't see anything in the dark but then
Your reflection brings all into light

Jag tar nog en konstpaus ifrån din blogg igen tills jag är dum nog igen att läsa den haha ^^

Jag vet inte varför jag skriver de här egentligen, jag vill nog bara att du ska veta att du fortfarande finns i mitt hjärta även om de kanske inte är nåt du vill veta och för att svara lite på ett inlägg som du skrev så var de bara du för mig, alltid.


frame ghost left perfume on pillow
room without a halo
losing my sleep

Almost on and off in echoes
Time is passing so slow
dragging me deep




See You On The FlipSide


Soundtrack Paramore - CrushCrushCrush

Humm, long time no see känns som mitt signum nu för tiden.
Tiden går så jäkla fort att jag inte hänger med, en timme har plötsligt blivit en dag och en dag till en vecka, min tidsuppfattning är fuckad och det ber jag om ursäkt för (jag vet ju att ni bara är dyyying att läsa min blogg såå atte ;D) men de kommer inte att bli bättre heh ^^

så, vad är min ursäkt för ständig frånvaro?

Min kärlek, Betty finns inte längre och det har varit jävligt tungt för att vara helt ärlig och inte skämtsam om min känslostatus.

För er som inte vet så var Bettan världens finaste boxer, hon hade karaktär som man bara kan komma inärheten av att beskriva som undebar, världförändrande och om hon hade varit människa hade jag kallat henne för mitt underbarn.
Jag har aldrig älskat någon eller någonting som den här hunden och nu är hon borta.

Det är så tomt, hon brukade alltid ligga i soffan med huvudet på armstödet och kolla på mig när jag vaknade på morgonen och så fort jag gjorde ett enda ljud så viftade hon på svansen! så jävla härlig!
Glad från den stunden hon öppnade ögonen tills dess att hon somnade :)


Jag insåg inte hur svårt det skulle vara att bara kolla på bilder på henne nu när jag lägger upp dom..Det har inte ens gått en vecka men de känns som en evighet.
ett ord: sorg



See ya on the flipside

NutzThaWakahoho

Drömmar, GarderobsFilosofi och Galenskap

RSS 2.0