Yeah!

Nu var jag färdigdansad och det har knappt gått nån tid alls, jag borde verkligen börja träna haha xD
Hur kommer jag egentligen på att jag ska ställa mig och dansa mitt i natten? jag har då alla möjliga skumma terapimetoder, jag kommer nog att passa som terapeut nångång i framtiden -jag tror nämligen att ödet har talat till mig eller snarare skrikit åt mig att läsa beteendevetenskap och det är precis det jag tänker göra!

Bounce!

Darn va med mygg de är i min by alltså, det är helt sjukt och dom är blodtörstiga som inga andra dom asen. Bitches som älskar mitt blod - å inte på ett sexigt vampyr-glamour you kinda way :P

True Blood har börjat igen! Så jävla grrrreat


Jag älskar min helkroppsspegel (japp de stavas så fick jag reda på efter en snabb google-check ;D) btw, den är kunglig.



See Ya on The non-LazyAss Side ^^ (för nu orkar ja inte skriva mer mihi)

Shake That Booty Biiiatch!

Nä tamig tusan! i helgen så lär de bli utgång och en massa dansande annars blir jag galen, Jag kommer antagligen att kunna flytta in lite prylar i mitt nya hem den här veckan och en säng med gångavstånd till ifrån krogen vore ju inte helt fel ;)

I need to shake that thaang foo shoo!

Jag läre nog trycka på lite musik och dansa arslet av mig en stund! brb!! :D

men Chilla för Fan

Är de fel av mig att säga vad jag tycker när de är nån person som är whinig all the god damn time?

Jag menar lite jävla självanalys har faktiskt inte skadad nån och om man inte kan vara öppen för nya lösningar -eller en lösning över huvud taget- så får man fan skylla sig själv.

Beté dig inte som en jävla bitch bara för att jag råkar bry mig.

Conversion of Your Mind!



Jag vill bli frisk igen, på alla sätt och vis.
Jag vill slippa känna ångest och veta vad jag egentligen vill.
Jag vill veta alla dom stora frågorna och se om jag kan hitta ett svar.


Jag vet inte riktigt nånting nu för tiden, jag är skitbra på att ge andra råd men usel på att följa dom själv.
Fick ett samtal idag utav en terapeut och hon frågade mig vad jag trodde att min ångest berodde på och då sa jag "jag har ingen aning för om jag visste de så skulle jag ha tagit hand om de redan" Jag gillar ju liksom att se möjligheter och bara man vet vad problemet är så kan man ju lösa de, eller hur?

Det är ju bara matematik om man tänker efter egentligen, anledning. x alltså. lösning: a = happy place heh

-x +a =Happy Happy

ok så vad är anledningen, min första anledning kan nog vara mitt jobb -Jag känner att jag inte kan tillföra det som dom behöver just nu och att jag mer eller mindre skulle göra dom en tjänst om jag slutade. Det enda som stoppar mig egentligen är känslan av att jag rymmer ifrån måsten och jag vet inte om jag vill göra de, jag vill lösa saker hellre.

-Jobbet (eller måstena) +kanske plugga ist? =Känner inte tvånget över att prestera blir därav lugnare

Om du har ångest över att du kanske äter för mycke godis, ta bort en chokladkaka (ex) och byt ut den mot en frukt -tokliten förändring egentligen som du kanske mår mycke bättre av :D

Testa de här! Försök komma på ett fel i ditt liv och ersätt de med nånting bra, de kan vara allt ifrån en minimal förändring till ett stort steg, de väljer du helt själv.


See You on the ConversionSide!

Choklad, fisherman's friend och Ipren

@ Work. @ neggo. @ hög nysfaktor. @ whineunge. @ blogg.se -_-


Ni vet hur man brukar säga att karlar är dom gnälligaste på jorden när dom är förkylda? Flator är värre. helt klart.

Vi har tagit oss rätten att använda dom "bästa" delarna av dom motsatta könen och använda dom när de behagar oss, exempelvis när man är förkyld - det är så synd om mig att ett u-land verkar vara ett lyxland med världens bästa ekonomi.

Vi kan beté oss hur vi vill egentligen för det finns som inga ramar för oss, en tjej kan ju få höra t.ex "men sådär gör väl ändå inte tjejer" och en snubbe kan få höra att "men fyfan va bögig du är med din rosa t-shirt!"

Om folk vet om att du är flata så tänker dom per automatik att du är mer "karlig" och att du har lite "fula" grejer för dig, typ rapar rakt ut när du druckit nåt, lägger av en jävla brakare eller bara mer eller mindre vet vad du vill här i livet :P Jag ska iofs inte säga att det alltid är så men om en flata rapar så är de mindre förvånande för folk .oftast- än om en straight tjej skulle göra de -_-

Jag tager mig nu rätten att vara oerhört gnällig och uppmärksamhetskrävande i min förkylning, taaa haaand ooom miiiig.

*snörvel* de är ju synd om mig *_*


See You on the whimperingSide

mohaha

Javisst vetu, de är tamefanåmig fint

Jag har dansat som fan inatt! "Ooooh vart har hon varit?" Kanske ni tänker då och var är mitt svar, jo i mitt sovrum -framför spegeln för jag kom på att jag borde kolla hur jag ser ut egentligen när jag dansar (och för att jag kollade på Honey ikväll och för att jag överdoserat dansfilmer den senaste tiden ^^)

Så jävla nice var det och jag har kommit på att de ska bli min nya träningsform! Jag har väntat på att jag ska få pengar så jag kan köpa en ny yogamatta så jag har inte tränat Yoga nåt på länge så jag läre ersätta det med nåt.

Improvisationsdans framför spegeln FTW! -Jag är ganska skillad också hähä-

Idag (humm igår nu) var jag ganska duktig, satte om en massa blommor och körde med trimmern i trädgårn. Om jag hinner imorron ska jag trimma ännu mer för fyfan va roligt de är och jag är fan redigt hot i brorsans snickarbyxor också haha xD

Ska städa som en toka imorron för de blir ferre hos oss, om du känner att du är en trevlig typ så kom vettja :D
nu blire nog försöka sova... fast jag inte är trött -_- heh


See You on Ze Countryside!


Hell Yeah

In her fantasy, there's plain to see
Just how it be, on me, backstrokin',
Sweat soaking
All into my set sheets
When she ready to ride, I'm ready to roll
I'll be in this bitch till the club close
What should I do, one thing on all fours
Now that that shit should be against the law
Different style, different move,
Damn I like the way you move
Girl you got me thinking about,
All the things I do to you
Let's get it poppin' shorty
We can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Baby this a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me

Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me

nånting roligare

sist var de en massa depp så nu fåre bli mer roligt.. jag återkommer senare idag när jag orkar komma på nåt att skriva för nu är ju fan klockan 04:49

häähää

No Pain inside, You're my protection!

Ok, nu kanske det är dags att erkänna för sig själv att jag inte alltid kan vara den muntra jäkeln som försöker att få alla andra på bra humör, jag kan inte alltid vara den som är klippan -aldrig ledsen bara glad för att ge dig en hjälpande hand i vått och i torrt.

Jag kan inte vara allt jag hoppas, Jag kan inte vara på topp, iaf inte alltid.

Min ångest har kommit ikapp mig, allt som jag släpar på har dykt upp till ytan lite och jag pallar inte..
Tänk dig en tyngd eller ett rep som är virat runt din bröstkorg väldigt tajt, du kan andas men du kan inte ta dom där djupa andetagen -du ser inte repet så du blir orolig- "varför kan jag inte andas"

Jag ger mig själv aldrig tillåtelse att klaga på saker, jag ger aldrig mig själv tillåtelse att varken ha ont i hjärtat eller i kroppen för så jävla farligt kan de väl ändå inte vara Linda? snälla rara du, du är bara löjlig och låter saker väga för tungt.

Dessutom så hatar jag när folk klagar på saker utan att ta tag i sin situation, jag är inte mycke bättre som helt enkelt försökt att ignorera min situation utan att klaga, vi låtsas att allt är bra så försvinner de nog av sig själv.
Fan de enda som försvinner av sig själv är kakor i min närhet hehe ^^

Emelie är en jäkla räddande ängel, hon kom hit idag, igår och vi har snackat en massa och idag gjorde hon en lista över saker som jag har ångest över åsså satt vi och fyllde i en massa papper som jag skulle ha haft skickat iväg för längesen. Vi drack även hutlöst mycke kaffe och kollade på en bra flatfilm =)

Tack Emelie som fan för idag!
(och Lina för kvällen ^^)



I don't wanna be the girl who has to fill the silence...
The quiet scares me 'cause it screams the truth

See You on The FlipSide

Mumma är ordet!

Alltså Hell Yeah!

Fyfan va jäkla skön duo dom är alltså
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5346724.ab

Need I say More?

*Sjunger Don't go breaking my heart*

Ja, vad ska man säga. Jag tror faktiskt inte de där kaksystemet fungerar speciellt bra för mig.

Ha kakan kvar? Äta den? Ge bort kakan? byta smak på kakan? Vart fan är kakan?

Alla vet ju att man får en jävla massa kakor i ett paket, jag vill ha paketet! Man kanske borde "nöja" sig med de man har och bara dagdrömma sig bort men fan alltså.. jag är för bra på att drömma och jag har kommit på att jag vill att alla mina drömmar ska vara sanndrömmar.

Varför sätter människor upp hinder för oss själva, alltid? Jag lever under the impression att man kan få allt man vill ha bara de att man läre komma på vägen dit, sättet att få de på. Alla fattar väl att man inte kan få något som är utom ens räckhåll eller som sitter för högt upp om man inte har en stege -eller är jävligt grym på att klättra eller har stålmannen som mellannamn- men den stora frågan för dom flesta tror jag är, Vad är stegen?

Det kanske bara är jävligt bekvämt helt enkelt att sitta kvar på sin plats, stå sist i kön och aldrig få plocka ut den där feta checken, resa till nåt jävligt skönt ställe eller få den där första kyssen av en person som man kommer att dela resten av sitt liv med.

Hoppa för i helvete! kasta dig ut i de du inte känner till för att kanske få nånting bra eller rent ut sagt helt sjukt jävla underbart.


See you on the Cliffside

Livets Ironi

Where I Stood

VERSE 1
Bm        A             E            Bm   A             E
I don't know what I've done. Or if I like what I've begun
Bm                A       E
But something told me to run
           F#m     E       D   A  E
And honey you know me it's all or none //
Bm           A            E     Bm  A      E
There were sounds in my head, little voices whispering
Bm              A                   E
That i should go and this should end
      F#m      E      D  A  E
Oh and i found myself listening


CHORUS
D                         F#m       E
Cause i don't know who i am, who i am without you
D       A              E
All i know is that i should
D                             F#m           E
And i don't know if i could stand another hand upon you
D       A               E
All i know is that i should
Bm                A       F#m          E
Cause she will love you more then i could
Bm        A        E (hold)         A
She who dares to stand where i stood

INTERLUDE
(...A)   F#m  A   Bm  E


VERSE 2
(E...)             A                 E
See i thought love was black and white
             Bm  A            E
That it was wrong or it was right
Bm               A                 E
But you aint' leaving without a fight
           F#m    E       D  A  E    
And i think I am just as torn inside


[Chorus]


BRIDGE
      Bm                D                F#m              E
And I wont be far from where you are if ever you should call
          Bm               A           Bm            E
You meant more to me then anyone I've ever loved at all
          D                                F#m          E
But you taught me how to trust myself, And so i say to you
         Bm                E
this is what i have to do


[Chorus]
D       A       E       F#m
She who dares to stand where i stood
D       A       E       A
She who dares to stand where i stood

Yo!

Jag har startat en ny blogg, Outfit Of Ze Day!

Jag för helt enkelt kläddagbok - dag för dag.


Är ju som bekant en stiltrashare som byter stil och kläder varje dag så Enjoy! ;D

NutzThaWakahoho

Drömmar, GarderobsFilosofi och Galenskap

RSS 2.0