Soundtrack Letterset - This is Just A Filler Song



Hittade den här gruppen på den nya sidan jag har gått med i, jag lära posta dom för dom påminner mig så jäkla mycke om Millencolin. Och det är ju fint :D

Det kommer antagligen att dyka upp rätt mycke "ny" musik här inne framöver för det finns så jävla mycke grymma människor på de där communityt jag är med i nu, jag är förvisso på tok för noob för att vistas i samma rymd som dom men hey! de fyller iaf ett syfte :)
Jag borde verkligen spela in mina låtar i studio... humm

anyway, här är en länk till min profil där
http://www.indabamusic.com/#!/people/SigneBergstroem

Jag har ett artistnamn också :O haha maffigt eller hur och kanske lite bara liite paranoidt ;D


Jag mår btw lika mycke skit idag som jag gjorde igår och gnäller så fort jag får chansen så jag tycker jag borde få lite cred för att det tog så många ord innan jag brought it up? eller hur ^^

Saknar min älsk också, hon tycker f.ö synd om mig vilket är jävligt fint :D hähä


Nu ska ja däcka igen

See ya on the Flipside

Soundtrack Nicole Scherzinger - Until U Love U



Den finaste människan i världen har jag träffat och hon har träffat mig, pilat ner hela mitt hjärta med sin cupid kulspruta.

Jag har alltid varit så att jag träffat människor och tänkt "ja men de där får jag ju lära mig att inte störa mig på" eller "Jag kommer nog att tycka om den här människan tillräckligt mycke så dom dåliga sidorna inte väger så mycket längre".

Dont get me wrong, jag har träffat en massa fina människor men det har alltid varit nånting som jag tyckt varit lite off eller så har jag varit oförstående över att jag inte har några känslor för personen ifråga även fast jag borde.

Men alltså hon, hon är allt jag nånsin velat ha, hennes "dåliga" sidor är bara charmiga hos henne och jag kommer på mig själv med att tänka att jag faktiskt stört mig på de hos någon annan men hos henne är de bara en del av allt fint som är hon.


Jag blir på riktigt överraskad över hur jag känner och hur jag tänker, så ovant att känna såhär mycket och att allt är oförstört, enkelt och så rätt utan att varken hon eller jag ifrågasätter de, visst det går fort fram i er andras räkning men för oss är de en takt som är lika naturlig som att andas, pusselbiten är funnen och framför allt kärleken är funnen, Loki är funnen :)

Jag kan inte komma över hur jävla fin hon är heller, jag känner mig mäkta stalkerish när jag kommer på mig själv med att bara sitta och kolla på henne och ferdinand sucka.
Stereotyp kärlek haha ;D


Hon är bäst och hon är min, vart nånstans kan detta bli bättre? :)



See ya on the flipside

Soundtrack Coldplay - The Scientist



Rude awakenin inatt!
Ligger man där i godan ro, har preciiiis somnat, ligger på rygg och känner hur en kattfan landar i ansiktet på mig.

Jag säger "men vafan...." helt lugnt, kliver upp och går in på toa, blod i halva ansiktet och torkar bort det lite snabbt utan nån större reaktion och går sedan tillbaks till sägen och modig som jag är så lägger jag mig på rygg. igen.
Dock inga mer katter i mitt ansikte den här natten hehe


Det var dock bara några små skrapsår men fasen va läppen blödde och min staaackars näsa haha såg helt muppad ut när jag vaknade med en stor sårskorpa där. Några tvättar senare så ser de lite bättre ut ^^


ooooooh scarrrrface!
jag är livsfarlig. jag lovar ^^



by the way, by the how så blir jag inte förvånad över saker längre vilket är en ganska befriande känsla.

Det är drama efter drama som utspelar sig och ingenting blir som tänkt så då har jag kommit på att man helt enkelt slutar tänka, på saker, på människor, på mig själv, mitt medvetna och allt som hör därtill.

Jag längtar så jävla mycke tills på måndag så jag får rymma till jobbet, fast lite hets känner jag ju med tanke på att jag antagligen inte har nån som har hundarna vilket känns, ja. jobbigt men väljer att inte tänka på de just nu.
Det ordnar sig nog, det måste det göra.


fake fake fake fake fake fake.
fake it til you make it och all karma som följer med de
aldrig glad, aldrig ledsen.


Jag är kreativ f.ö när de händer saker, det är ju alltid fint.
När de känns som mörkast så kan de bara bli mörkare haha och med de så kommer ju de självklart en massa slag på sig själv för att man inte är en bra människa och för att man är ett svin och för att man behandlar andra illa och för att man är ärlig och för att man inte kan se ur andras vinkel och för att man inte alls vet vad man gjort.
It takes two to tango finns inte i min värld, jag ser saker och ting som att allt är mitt fel i första hand alltid även om andra gjort mig orätt eller haft sönder mitt hjärta.

Mitt fel att jag är ledsen över det här kaoset som rådet, det är inte bara en sak må ni tro, det är flera flera saker och allt har hänt under loppet av en månad så de känns lite komprimerat kan jag tycka.
Lite väl mycke jag ställt till med.
Förlåt, på riktigt (för de finns säkert människor som läser de här inlägget med ironi i rösten men så är det inte).


Jag ska skriva en pjäs har jag kommit på, den ska handla om kärlek.
Jag ska skriva en barnbok också, den ska handla om känslor och rädslor.
Jag ska skriva mer musik också, den handlar som vanligt om allt som har med mitt liv att göra.

Mitt liv på papper är mitt mål just nu, nothing more, nothing less.



See ya on the Flipside

Soundtrack Wayne Wonder - No Letting Go



Im @ ze bus nu, ska till hudiksvallio och hälsa på Bff, det var mäkta längesen nu ^^
Gbg är fan lååångt bort men nu kommer de bli en massa mer resor dit när jag fått jobb, alltså jävlar va min laptop cepar sig...jag har börjat att utveckla ett hat emot den.

Medans jag skriver så kan den plötsligt hoppa bakåt i texten å så vitt jag vet så kommer inte jag åt nånting, plus att den är seg som ett as och snart så kommer jag headplanta den rakt in i sätet framför mig.

På riktigt va jävla skönt att kunna göra så. "jävla skitdator!" *impulspåhopp, slänger in den i vägen så den ramlar ner på golvet får ett rabiat utbrott och hoppar på den tills de bara är lite svartdamm kvar av den*

Kanske borde be nån filma så man kan lägga ut på tuben också haha xD


Jag har inget mer vettigt att säga hehe plus att jag är hungrig så jag börjar bli riktigt riktigt grinig på den här skitdatorn och har inte råd att agera som ovan så jag stänger helt enkelt av den ^^


See ya on the Flipside! (jag har f.ö på mig en t-shirt som de står de på idag hihi)

Soundtrack Give me a name for my band - Breaking My Heart



Härmed introducerar jag en utav mina egna låtar och som ni ser har jag inte kommit på något vettigt namn att kalla mig själv så det blir en uppmaning så länge.

Den här låten har väl ungefär ett halvår på nacken och handlar som så många andra låtar om obesvarad kärlek, självuppoffring och oförståelse över en situation.
Hur självdestruktiv man kan bli av kärlek.


Om ni har några förslag på bandnamn så go for it, om ni har något fint som de blir att jag använder så får du en skiva på posten med mina låtar, deal? =)


Tar sjukt lång tid att göra en vid men ska försöka att göra en på nästan alla mina låtar, har bunkrat ett jäkla tag nu utan att nån fått höra nästan så de kanske är på tiden ´:)


tills dess
See ya on the flipside

Soundtrack Lily Allen - Guess Who Batman



Man säger ju att ett året slutar bra om det börjar dåligt och jag och min kära vän Maria satt och diskuterade de där igår på dagen, vi hade de tokmysigt verkligen, käkade kinamat, drack några öl å snackade om en massa som vi alltid gör.

Vi kom ofta in på hur lika vi är som människor så vi tänkte men shit! Det här är ju en kanonstart på ett år, det kommer att gå redigt åt helvete nästa nyår för de här året kan ju inge annat än att börja bra, fast. nee.

Jag är så jävla besviken på min familj, hur man kan bete sig så emot en människa man inte känner alls, hur kan man inte lita på sin syster, kusin eller sin vän att hon ska ha lite mera vett än att över huvudtaget umgås med en människa som skulle stjäla nåt.
Jag har ju för fan nolltolerans emot människor som ljuger då kan man väl rätt snabbt räkna ut att jag inte skulle umgås med nån som stjäl?

Alltså jag önskar jag kunde vara arg på er men jag är bara så jävla ledsen, så sjukt jäkla besviken på hur ni ens kan tro nåt sånt sen att ni kommer in i mitt hem och gräver runt gör saken inte bättre.



Så jäkla jäkla ledsen på er. allihopa.



See ya on the flipside


NutzThaWakahoho

Drömmar, GarderobsFilosofi och Galenskap

RSS 2.0