Ny video ute på YouTube! Go check it out!

Japp, nu har jag lagt ut en ny video på Youtube, den här radikala förändringen i min Hibernation skedde när min käre bror Convict (aka Benopz ^^) berättade för mig att jag visst fick använda upp min bandbredd för att det egentligen inte gjorde nåt, så! igår kväll spenderades med gitarr i hand och redigerar-program (vegas äger som hells yeah!) framför nosen och med en färdig utgåva av Håkan Hellströms Kärlek är ett brev skickat tusen gånger utlagt på Youtuben vid...well 5 imorse?


Eller nee, now is not the time to be a emo-fag. Anledningen till att jag var uppe var ju egentligen för att jag fastnat vid både datorn och tv:n vilket är resultat av abstinens kan jag tro.
Lonely-Time is freakin AWEEESOOMEEE!

By the how så ska jag hem till brorsan och Madde ikväll å äta middag, jag ska bringa ze capo och förvänta mig kritik av min käre broder MeKal (aka Mechall xP) och det är jag eder tacksammer för, utan kritik växer man ju inte aiight och lite like me self så är min broder våldsamt ärlifg (fast let's be honest, an är inte pedagogisk för fem öre hihiihihi -han läser f.ö inte min blogg heller MOHAHA-)

Var ute på promis idag med hundarna, så jäkla skönt att bara ta på sig lurarna, lyssna på musik och försvinna lite. Jag är inte bra på de där med att gå ut med folk och socialisera-gå, jag har liksom inget för de tror jag..Dessutom är de ju sjukt jobbigt att gå å prata medans man går fort HAHA xD

Nyvaken å påbylsad is the shit också häääh ^^

Just ja! ni kanske ville ha länken till min nya video http://www.youtube.com/watch?v=LcrF8kgTBJI
Jag tror ju knappast att folk vet om vad jag heter där ändå så de var väl lika bra xD

Nej nu blire frulle, min kaffe-törst börjar helt enkelt bli för stor hihi

Sooooooooooooooooooooo

See Ya on The FlipSide!

Soundtrack Justin Nozuka - Golden Train

Golden train come an take you away *tralla*

Jag har tvätt-tid idag men lika glad för de är väl jag!


Och jag har kommit på att jag får värsta fluffet när jag blåser håret när jag duschat så det är a thing to do every daaay me sweet fellas!

Jag har inget vettigt att komma med nu egentligen, uppdaterar sen när jag blivit övertrött och nattdampet tagit överhanden ;)


See Ya on ze FlipediBipBip-Side!

Månadshoroskop Tvillingarna - liiiike a glove

Your horoscope for february

14. february 2010





After two long months in demanding and hard-working capricorn, your sign ruler mercury finally moves into aquarius on february 10th bringing a completely new set of circumstances. Anxiety is left behind because you finally manage to put a framework in place to resolve the power issues that have weakened you... Both in your intimate life and as far as financial security are concerned.

A new optimistic and hopeful period begins, and your gaze is now focused on possibilities and plans for the future. You want to make constructive plans to widen your knowledge, which could mean that you start planning an important journey or the commencement of a course of further education.

You are ready to argue extremely powerfully for your beliefs around the weekend of the 13th. There are now really promising trends in your career, and you have the good fortune to be involved with some wonderful people who have a creative vision for what they want to achieve. You can safely have confidence in leaders now – at least those who want to run a kind and idealistic regime, where people, nature and the environment come first. There may be an economic reform on the cards which transforms career possibilities.


See ya on the FlipSide

Lucky number Nutty


Jag är väl jäkla långt ifrån att vara Italian iofs (förutom mina maffioso-drömmar då xD) men shit va roligt jag har haft när jag googlat mitt nick nu, en jävla massa roliga bilder dök de upp och självfallet så associerade jag dom till en massa fult i moi liv och skrattade för mig själv ^^

Jag vill f.ö ha en sån tröja ^^


hahahahahah but I didn't? :O


Det finns folk som "nickar" de seriöst också, det trodde jag inte =D



I slutändan finns de bara ett original Nutty ändå!

(kommer kanske ett mer djupt inlägg snart, jag är dock på ett väldans oseriöst humör nu för tin ^^)

See Ya On The FlipSide

BloggDesign? Ge mig vettja :D

Det är såhär att jag är ju tokgay och fasen, jag har en pride-flagga på min balkong så då läre jag ju pimpa min blogg också! Grejen är den att jag inte har en aning om hur man gör.

Jag är inte geek för fem öre när de gäller webdesign ens när de kommer till att få en fin presentation på qx så jag tänkte sträcka ut mina armar och be någon kärleksfull människa om hjälp med att designa min blogg!

Jag kommer självfallet att skriva ett långt tacktal till denna människa med känsla för stil och hedra denne med jämna mellanrum ^^

se! känner ni inte i era hjärtan hur jag behöver hjälp?! haha

Kommentera så får ni msn så kan vi snacka där xD

 

See Ya on ze Design-Side

.

det känns jävligt konstigt tycker jag

Följ min blogg på Bloglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/574663/nutzthawakahoho?claim=qsafpc42xdq">Följ min blogg med bloglovin</a>

La Roux, sjönsång och arbetsförmedlingen

Yo!

Idag ska jag till arbetsförmedlingen (det är som att jag tar de sista i titeln först å spar de godaste till sist ;P) och snacka med världens kanske trevligaste arbetsförmedlare, hon är awesome ^^ Ska snacka om att gå en starta eget kurs och om att jag vill söka till forsa till hösten, nedflytten till Gbg kommer att bli förskjuten (men jag kommer ner å hälsar på mycke ändå jag lovar :D) iaf ett år om jag kommer in, jag hoppas verkligen de för jag tror att det är en utbildning som skulle passa mig.. Beroende terapeut :)

Jag har börjat skriva musik också, jag har skrivit flera nya texter och till en har jag lagt till musik, det är fan en hit i tell you haha ^^ Jag går runt å sjunger på den hela dagarna sen att det gör ont i hjärtat medans de är väl ändå skit samma. det är bara bita ihop och butcha upp sig, kommer ju inte vara en uns femme kvar i mig som jag håller på :P

La roux är awesome. jag har som inget mer att säga om den saken

It's all false love and affection
You don't want me
You just like the attention
Yes it's all false love and affection
You don't like me
You just want the attention


jag älskar bruna ögon, så sjukt fint

See ya on the flipside

Svar på talet

What to say.

Jag sätter mig själv först, sue me! sen råkar jag vara en ärlig person som lägger vikt i mina känslor och dom jag bryr mig om så självfallet tar jag för givet att dom som tycker om mig också bryr sig.

men jag vet inte de kanske är dumt, det kanske är dumt att tro att man ska ge något överhuvud taget i relationer, eller ens hålla människor uppdaterade med hur man själv känner sig.
Jag menar dom flesta är väl jävligt bra på detta med mindreading?

Jag är inte en krävande människa och jag är fan inte hög maintenance, det enda jag begär är att människor är ärlig emot mig och säger som det är, helst om jag frågar. Visst jag har kanske ett invecklat språk och jag skriver gärna runt en fråga för att förklara varför jag ställer den men de är bara för att jag inte tycker att man ska fråga stora frågor utan att ha en riktig bas och newsflash! jag är en känslomänniska som känner mycke men jag har fan en hög förståelsenivå också.

ifrån http://www.enotalone.com/article/5514.html
"Oh sure, they say they're busy. They say that they didn't have even a moment in their insanely busy day to pick up the phone. It was just that crazy. All lies. With the advent of cell phones and speed dialing, it is almost impossible not to call you. Sometimes I call people from my pants pocket when I don't even mean to. If I were into you, you would be the bright spot in my horribly busy day. Which would be a day that I would never be too busy to call you."

efter att ha läst de där känns de jävligt ansträngande med ett sms så jag går nog å lägger mig istället tror jag. puss?


See Ya On The FlipSide

Inbjudan

Jag bryr mig inte om hur du tjänar ditt uppehälle.
Jag vill veta vad du längtar efter och om du vågar drömma om att nå din längtans mål.
Jag bryr mig inte om hur gammal du är.
Jag vill veta om du vågar göra dig löjlig för kärleks skull, för dina drömmar, för att känna att du lever.
Jag bryr mig inte om vilka planeter som står i konjunktion med din måne.

Jag vill veta om du har nått djupet i din sorg,
om du har låtit dig öppnas av livets svek eller blivit knuten och sluten av rädsla för mer smärta.
Jag vill veta om du kan sitta hos smärtan, min eller din, utan att försöka dölja den eller förminska den eller bota den.
 Jag vill veta om du kan vara i glädjen, min eller din, om du kan dansa ohämmat och låta extasen fylla dig ut i tå- eller fingerspetsarna utan förmana oss att ta det varligt, att vara realistiska, att minnas våra mänskliga begränsningar.

Jag bryr mig inte om ifall den historia du berättar för mig är sann. Jag vill veta om du kan göra någon annan besviken för att vara sann mot dig själv; om du kan bära att bli anklagad för svek och inte svika dig själv; om du kan vara trolös och därför tillförlitlig.
Jag vill veta om du kan se skönhet även när den inte är vacker, varje dag och om du kan ösa ditt liv ut dess närvaro.

Jag vill veta om du kan leva med misslyckande, ditt eller mitt, och ändå stå vid stranden av sjön och ropa "Ja!" till den silvriga fullmånen.

Jag bryr mig inte om var du bor eller hur mycket pengar du har.
Jag vill veta om du kan stiga upp efter en natt av sorg och förtvivlan, trött och sliten in i märgen och göra det som behöver göras för barnen.

Jag bryr mig inte om vem du känner och hur det kommer sig att du är här.
Jag vill veta om du tänker stå med mig i eldens mitt och inte vika undan.

Jag bryr mig inte om var eller vad eller med vem du har studerat.
Jag vill veta vad som håller dig uppe, inifrån, när allt annat brister.

Jag vill veta om du kan vara ensam med dig själv och om du verkligen trivs med ditt sällskap i de tomma stunderna.

NutzThaWakahoho

Drömmar, GarderobsFilosofi och Galenskap

RSS 2.0