Ny video ute på YouTube! Go check it out!

Japp, nu har jag lagt ut en ny video på Youtube, den här radikala förändringen i min Hibernation skedde när min käre bror Convict (aka Benopz ^^) berättade för mig att jag visst fick använda upp min bandbredd för att det egentligen inte gjorde nåt, så! igår kväll spenderades med gitarr i hand och redigerar-program (vegas äger som hells yeah!) framför nosen och med en färdig utgåva av Håkan Hellströms Kärlek är ett brev skickat tusen gånger utlagt på Youtuben vid...well 5 imorse?


Eller nee, now is not the time to be a emo-fag. Anledningen till att jag var uppe var ju egentligen för att jag fastnat vid både datorn och tv:n vilket är resultat av abstinens kan jag tro.
Lonely-Time is freakin AWEEESOOMEEE!

By the how så ska jag hem till brorsan och Madde ikväll å äta middag, jag ska bringa ze capo och förvänta mig kritik av min käre broder MeKal (aka Mechall xP) och det är jag eder tacksammer för, utan kritik växer man ju inte aiight och lite like me self så är min broder våldsamt ärlifg (fast let's be honest, an är inte pedagogisk för fem öre hihiihihi -han läser f.ö inte min blogg heller MOHAHA-)

Var ute på promis idag med hundarna, så jäkla skönt att bara ta på sig lurarna, lyssna på musik och försvinna lite. Jag är inte bra på de där med att gå ut med folk och socialisera-gå, jag har liksom inget för de tror jag..Dessutom är de ju sjukt jobbigt att gå å prata medans man går fort HAHA xD

Nyvaken å påbylsad is the shit också häääh ^^

Just ja! ni kanske ville ha länken till min nya video http://www.youtube.com/watch?v=LcrF8kgTBJI
Jag tror ju knappast att folk vet om vad jag heter där ändå så de var väl lika bra xD

Nej nu blire frulle, min kaffe-törst börjar helt enkelt bli för stor hihi

Sooooooooooooooooooooo

See Ya on The FlipSide!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

NutzThaWakahoho

Drömmar, GarderobsFilosofi och Galenskap

RSS 2.0