Soundtrack Flyleaf - All Around Me



Jag känner mig sådär motsägelsefull idag, motstridig i tankarna liksom.
Jag skriver detta inlägg med en hand också för ichi bestämde sig för att han ville sova på min vänsterarm och iomd att jag skämmer bort den här hunden när ingen ser så har jag inte hjärta att ta bort armen.
Han snarkar dessutom. Hur söt får man bli undrar jag?
döm själva

yes Jag totalälskar den här hunden, inte motstridig i tankarna där även fast han å jag har någon slags hat-kärlek till varandra ;)

Nu hoppade han f.ö ner, skithund. Glöm de jag skrev nyss han är ett as haha


Frihet har jag ju pratat mycket om, jag har öppnat en dörr som jag haft stängd länge nu och jag trodde att det skulle göra så att jag gick sönder att se vad som fanns bakom den men istället så känner jag en slags lättnad.
Att jag faktiskt är ärlig emot mig själv utan att vara rädd, jag är inte rädd för att jag ska fara illa som jag varit förr, nu ser jag det mer som en annan upplevelse som vilken annan som helst.
Lite som att för att ljuset ska finnas så måste mörkret finnas, känner jag lite smärta ibland så kan jag också känna ett slags hopp om att vara mottaglig för kärlek. Att jag inte är stängd.

Fan kärlek är alltid fint även om den kanske inte blir besvarad riktigt som man vill, eller jag vet inte om jag hade velat de heller förvisso men..nu börjar motstridigheterna igen haha
Jag argumenterar emot mig själv medans jag faktiskt tror att jag vill komma fram till att världen blir en bättre plats ju mer kärlek den rymmer, oavsett hur den är riktad.
Att man ska vara tacksam för att man kan älska och att man inte ska kräva det tillbaka bara för att man ger, att det kan vara sunt att inte ha en förväntan och att det ibland bara kan vara bra att slänga lite kärlek omkring sig och follow the flow :)
Det finns ju faktiskt en frihet i att uttrycka sig också, att vara fri i sin tanke och att hjärtat är i frihet.

Det är helt sanslöst hur annorlunda jag tänker nu i jämförelse med i början av året, i början av året så hade jag verkligen gått sönder av detta.
Nu känner jag mig bara tacksam för att jag fick den tiden och den känslan igen, tacksam för att det inte komplicerat något.
Trodde jag hade en släng av självdestruktivitet men jag tror faktiskt inte det egentligen, tror att det var min frihet som tog sig uttryck för att låta jävligt pretentiös haha

Frihet finns i olika uttryck och det som en ser som bojor kan någon annan se som vingar







See ya on the flipside

Soundtrack Jewel - Good Day (Live Acoustic)



Finns de någon som är mer fucked up than me? Jajamensan de finns de nog och jag tycker ju faktistkt att jag är fucked up på ett relativt komiskt sätt så då är de helt ok kan jag känna. Im ok with me.


En annan sak som är jävligt ok med mig också är att jag har slutat att röka, slutade alltså i Söndags kväll och tanken har slagit mig några gånger att röka igen men inte alltför många gånger faktiskt och jag känner mig ovanligt mycke till freds med saker och ting.
Jag har dock haft en underlig vecka, började jobba i Måndags (hemifrån telejobb), abstinens måndag-tisdag,tisdag kväll antagligen feber för var helt borta halva dagen -sov i typ 12 timmar den natten, igår major jävla menshelvetes skit så jag käkade stark stark tablett och fick the munchies, städade igår kväll som antagligen var resultatet av överkonsumtion av socker (som blev resultatet av the munchies), druckit snusk-kaffe hela veckan dessutom för att jag är cp-fattig. och idag ska jag hem till Nina och bo där tills på Söndag för i helgen ärä bröllop och min lägenhet är utlånad till bättre behövande.
Underlig vecka som antagligen slutar att vara underlig strax. En kan höppes.


Men idag fåre allt bli en bra dag. Tjootjooo å ha de fint och icke underligt allihopa



See ya on the Flipside

Soundtrack Elton John - Embrace it (Lestat the musical)



Jag tycker om långsamma morgnar, att kunna sitta och bara ta det lugnt, dricka morgonkaffet i sanslöst långsam takt. Lyssna på musik, spela musik, röka för många cigaretter och sen känna pulsen bli sådär farligt hög som resultat av the poison.
Jag tycker om att inte göra som jag borde, jag tycker om tanken på att motstå frestelsen av att vara det man borde eller det jag vet är sunt för mig.
Allt som känns helt fel kan kännas så rätt, jag tror det handlar om lust eller kanske en illusion av passion.

Ser en människa jogga förbi, om jag hade följt det man borde skulle jag också vara ute och springa.
Det där med kondition och en vältränad kropp är ju fint att ha kan jag tänka.
Ser en skylt som det står "REA SPURT" på, 70% på det ingen velat betala fullt pris för. The leftovers.

Herregud vilket bittert inlägg det här börjar bli, jag är egentligen inte nere på något sätt, jag är jävligt nöjd med den tanken att jag inte springer ner i all hast till rean eller springer runt kyrksjön för den delen.
Kan dock känna en uns avundsjuka på folk som faktiskt orkar träna, själv är jag alldeles för lat och omotiverad.

Är de inte charmigt med lite hull undrar jag? Jag har ju dessutom en strålande personlighet, kan lämna träningen till folk som inte kan charma med sina arbergeriga skämt eller dryga kommentarer eller hur ;)

Jag kom dock underfund med att jag är rätt smal härom veckan, har inte riktigt lagt märke till de förut.
Att se sig själv som man verkligen är kan vara rätt svårt, jag har ju annars ett rätt fett ego, som en polare sa till mig igår när jag lagade mat åt oss "Får verkligen ditt ego och du plats i ditt lilla kök?" haha där fick jag indirekt förklaringen till mitt berg av disk, jag är nästan aldrig i mitt kök ^^

Men man är ju ändå en women i sina bästa år så de där med curves ska man fan ha



Inte för att jag skrivit speciellt mycke vettigt i detta inlägg men nu tog orden helt slut.
Kan vara så att jag får ta igen med innehåll och kanske lite filosofi i nästa episode

Å btw! Embrace it, va inte så jävla rädda för livet hörrni, embrace och va en ja-sägare, det mår man bra av :)



See ya on the Flipside

Soundtrack Pavlov's Dogs - Song Dance



I dont mind.
Huruvida detta är speciellt vidkommande i denna diskussion hör inte hit men fan va gott det är med kaffe, det som är de fina också är att det finns så många olika sorters kaffe och om man får smaka en annan sorts kaffe än det man är van vid så kan de ju hända att man hittar en ny favorit.
Det finns ju faktiskt plats i skafferiet för flera sorter, iaf en hylla som man kan tillägna detta.

Jag gillar sweet and fruity som den heter, det här kaffet är i en alldeles ypperlig förpackning, nästan så man inte vill öppna den i rädsla att förstöra den. Smaken av kaffet lämnar liksom sitt spår på dina läppar och du känner att detta inte är ett kaffe man lätt glömmer, lukten hänger kvar i rummet och ger en uppmuntrande påminnelse om hur jävla fint det här kaffet är, det smakar ju som sagt gudomligt och har en liten dominant underton av finaste bönor som har vistats utomlands och växt och blivit lite bättre och lite finare än dom andra bönorna i butikshyllorna.

Detta är ju inget Eldorado kaffe inte utan detta är av finaste kvalité.
Dock får jag inte dricka detta kaffe just nu och har bara druckit de en gång också men ni kanske förstår att jag vill ha mer?

Man kan säga att jag var en te-drickare som plötsligt fått en kaffe-craving efter just det här kaffet.
Ska dock undersöka butiken lite närmare och se om de kanske finns något som är inärheten av den här kanske världens bästa dryck. Men jag är tveksam, den som lever får se!




See ya on the Flipside

Soundtrack Momus - I want you but I don't need you



Dålig karaktär är en definitionsfråga som jag uppfyller i alla mått mätt, dålig karaktär i min mening är att göra saker man inte borde fast man känner the need att göra de.

Min reptilhjärna är den mest fungerande och jag är fruktansvärt primitiv i vissa anseenden och ikväll så visade jag prov på att mutation till krokodil strax är här.
Jag kan helt enkelt inte kontrollera mig själv i vissa anseenden, beroende here I come.

haha jag har börjat att röka igen och detta handlar alltså om de. Synd att de inte var smaskigare kan man tycka men det är illa nog ladies, hens and gentlemen.
Illa nog.
Helvete va svårt det är att sluta, jag har ju dessutom slutat hundra gånger och hållit uppe i minst lika många år varenda gång också men hejå hå, min reptilhjärna har med detta faktum övertygat mig om att jag har lätt för att sluta. Vilket är Lögn och förbannad dikt!


Denna bild har makalösa Stina Hjelm gjort


Man skulle kunna tro att jag varit krokimodell.
en krokodil krokimodell

Jag skall härmed lägga ett slags löfte om att läsa bokjäveln och bli av med de här skiten en gång till, jag ska dessutom sätta upp lappar i hela min lägenhet där de står
"Börja inte röka igen dumjävel för det är vrålsvårt att sluta! IDIOT!"

bakabakabakabakabakabaka


Jag har f.ö skrivit en ny låt ikväll, otroligt vad produktiv jag är mitt i frustration.
Den handlar också om en annan slags lust som dock inte är självdestruktiv, sånna grejer gillar jag mer.

Så mer sånt!





See ya on the Flipside


Soundtrack Antony and the Johnsons - Hope There's Someone



Vad vore livet utan Marias playlists undrar jag?
Jag känner att jag hört den här låten nån annanstans förut men jag har inte reagerat på den som jag gjorde idag och jag vet inte vart jag skulle kunna hört den nånstans, nån som vet om den är ett soundtrack till nåt?

Iaf så hör jag låten och blir så jävla berörd, den är så skör, så fantastiskt jävla fin och bara allt vad jag älskar med musik.
Rösten, känslan, texten.

Älskar också när saker gör intryck på mig, när jag känner att det gör något med mig.

Det är så många saker som gjort det de senaste också, känner just de där att saker händer och för mig framåt ger mig intryck som jag älskar, jag älskar verkligen livet och jag är lycklig.
Fantastiskt lycklig!
Jag har inte mer än vad jag hade för någon månad sen rent generellt, det är bara alla intryck som etsat sig fast i mig och gjort mig lite bättre, lite mer jag och lite närmare -som en väldigt vis kvinna brukar uttrycka sig.

Att vara sig själv nära och vara sann och framför allt, att vara lycklig




See ya on the flipside

Soundtrack 3OH!3 - Starstrukk (feat. Katy Perry)



Tacka vet ja musiktips, jag är ju så sanslöst efter också när de kommer till sånt som är nytt och obviously alla känner till redan.
Men det åsidosatt så snap, like på detta.

Blir att ladda hem alla album och fylla telefonen med ljud nu alltså (om jag får de där programmet att funka that is)

Major like på texten
"I think I should know, how to make love to something innocent without leaving my fingerprints out"



haha who am I kidding, jag är världens kanske sämsta player. Är aldrig med nån nästan som inte blir något mer men jag har nog någon slags hemlig önskan att vara helt fri och inte bli monogam så fort jag ser en människa som är intressant. Det där med multitaskin har jag alltid varit helt värdelös på haha



Men även fast dagens soundtrack inte har nånting med nåt att göra så är de fortfarande en fin bit iaf!
hooohooo


Den här kommer jag tralla på en stund




See ya on the flipside


Soundtrack Håkan Hellström - Kom igen, Lena!



doo doo doo doo
                                                                       

Sluta dröm om de ljuva livet, men helst inte! Det där med att drömma är fan fina grejer, kommer dock inte ihåg vad jag drömde om inatt och det är lite ovanligt för jag brukar iprincip komma ihåg mina drömmar i detalj annars..
Men dagdrömmar är jag fan grym på också och hell vad jag dagdrömmer, är nog mer i huvet än vad jag är på marken och jag önskar å hoppas att det jag tänker på och planerar kommer att slå in.
Det handlar som vanligt om saker jag vill göra, saker jag satt i rullning eller som jag funderar på att rulla.
 
Händer inte mycke på utbildningsfronten då de fortfarande är semestertider överallt men jag har dock fått mer klarhet i vad de är jag behöver göra för att komma dit när folket väl finns som jag ska prata med :)

Jobb har jag fast jag inte har de haha så de är som de ska vara men jag är bara kvar på kossan augusti ut vilket är jävligt tråkigt, trivs som fan men everything that is good has an ending eller hur man säger och jag kan kanske komma tillbaka nångång in the future, en annan dagdröm jag hoppas på de ^^

Mitt love-life står helt stilla men de är jag nöjd med, friheten i att bara vara jag är skönt och väldigt lättsamt. Finns inga bekymmer som jag inte skapat helt själv när jag är just de. Själv
Dagdrömmer dock om den där vita hästen och nån snor-rik kunglighet som ska sweep me away haha men som sagt, vete fan om jag vill att de ska bli verklighet på riktigt, enkelt är för skönt helt enkelt!
simple enkelt enkelööört


Jag ska f.ö sluta röka, började förra helgen igen. mistake och fail men helvete, ska inte hålla på med de där skiten.
konditionen jag lurat på min kropp är påväg bort och orka de då, nej tack jag tar hellre en korv




ooh btw, var på Stjärnans möhippa i helgen! var freakin fabulous och vi var på zipper på kvällen där å och det var så jävla roligt att gå ut med, de var längesen :)

Kommer ut lite bilder så fort jag har lurat i min telefon i datorn. laterz. sitter på jobbet nu ^^


jag vill röka. tur att de är kunder i butiken så ja inte kan gå ut haha




See ya on the flipside


NutzThaWakahoho

Drömmar, GarderobsFilosofi och Galenskap

RSS 2.0